Asker Kroen Catering & Event ønsker velkommen til nok en
sesong med vellaget og tradisjonell norsk julemat. Asker Kroen ønsker dere alle en riktig god jul!
Med potetlefser, løk, rømme, rødbeter.
5 stk pr. person
Ribbe, reker med majones, røkelaks med eggerøre, roastbeef med remulade, julesylte
5 stk pr. person
Ribbe, kalkun med waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, håndpillede reker med majones, brie med aprikos/rosin marmelade
Ribbe, husets medisterkake , gravlaks med sennepssaus, julesylte, brie med aprikos, håndpillede reker, majones, epler, svisker, potetsalat, brød og smør.
Ribbe, huset`s medisterkake, julepølse, surkål, julesaus, tyttebær og kokte poteter ( en servering)
400 gr per person
Med kanel, smør og sukker
2 stk ribbe. 2 stk julepølse 2 stk medisterpølse, kokte mandelpoteter,
nyrørte tyttebær, surkål,rødkål,svisker og epler med kanel og julesaus.
Med vossakorv, sennep, sjy, rotmos og kokte poteter.
400 gr per person
Med kanel, sukker og smør
per kuvert (minimumsbestilling 10)
VARME RETTER: Ribbe med sviskepure – husets medisterkaker – julepølse med surkål – dadler med bacon og potetpure.
KALDE RETTER: Vellagret rakfisk på rugbrød med vårløk og rødbetkrem – potetlefse med julesylte og grov sennep – spyd med serrano og fiken – fylte egg – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – varmrøkt ørret med hvitløksdressing – frisk småbladsalat – blåmuggost med 4/5 fikenmarmelade og pepperkaker – karamelliserte epleringer med rosiner og anis – baguett, potetlefser og Kvitseidsmør
Potetlefse med julesylte og sennep – varmrøkt ørret – ribbe med sviskepurê – serrano med med fiken – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – roastbeef med remualdebaguett og smør
Gravlaks med sennepssaus, glassmesterssild, ribbe og surkål (kaldt) brie ost med
fikenmarmelade, marinert kyllingfilet med waldorfsalat, roastbeef med remulade, potetsalat, brød og smør
Varmmat: Ribbe, husets medisterkake, julepølse, mandelpoteter, surkål, julesaus.
Kaldmat: Gravlaks med sennepssaus, ovnsstekt ørret med dillrømme og agurksalat, marinert kyllingfilet med waldorfsalat, roastbeef med remulade, julesylte, potetsalat, baguett og smør
KOLDRETTER
Gravlaks med sennepssaus, ovnsstekt ørret med dillrømme og agurksalat, spekeskinke med eggerøre, rømme og flatbrød, Roastbeef med remulade, potetsalat, ostefat med kjeks og fikenmarmelade , brød og smør
VARMRETTER
Ribbe, husets medisterkaker, pinnekjøtt, kålrotstappe, mandelpoteter, surkål, epler, svisker og julesaus.
DESSERTER
Riskrem med husets jordbærsaus.
Vi påtar oss gjerne å arrangere bedriftens julebord - i utleielokaler
eller i bedriftens egne lokaler. Vi tar oss av oppdekking, matlaging,
servering og bortrydding. Ta kontakt på telefon 66 78 15 03 for nærmere informasjon eller booking