C A T E R I N GU T L E I E  L O K A L E R 
 T V E I T E R  G Å R D
        
LightWEB
LightWeb
T V E I T E R  G Å R D

 
 
Velkommen til Askers Soria Moria ved Semsvannet

Etter å ha vært stengt i to år, kan vi nå ønske gjester velkommen tilbake til kjente og kjære Tveiter gård. Gården ligger i naturskjønne omgivelser med utsikt mot Semsvannet. Huset har mange små og koselige rom der gjestene kan trekke seg tilbake i mindre grupper. I selskapssalen kan det dekkes til 60 gjester.

Lokalene egner seg til alle typer selskaper, jubileer, julebord, firmafester, barnedåper, konfirmasjoner, kick off og minnestunder. De romantiske omgivelsene gjør huset helt spesielt egnet for bryllup.

Asker Kroen kan tilby alt fra en totalpakke med kokk, servitører og dekking, til enklere assistanse til selskapet ditt.

Vi vil alltid yte vårt beste for at ditt selskap skal bli vellykket og minneverdig. Se vår rikholdige meny på våre hjemmesider, askerkroen.noLeiepriser
Dagleie, fredag, lørdag og søndag kr 6000
Prisene gjelder hele dagen til kl 2 om natten.

Hverdag fra kl 09.00 til kl 16.00 kr 3000, fra kl 16.00 og utover kvelden kr 4500.
I tillegg må leier betale for husvert som er til stede under hele selskapet, og som hjelper med servering og nødvendig arbeid. Husvert er ansvarlig for åpning, lukking og vask. Pris kr 400 per time eks MVA.

Booking: Ring 66 78 15 03 eller 910 02 774
Telefontid fra 08-00 til 16.00


Historien
Gården har gjennom tidene hatt mange forskjellige eiere, men på 1800-tallet og frem til siste verdenskrig var Holtsmark-familien fra Sylling i Lier som kom til å sette sitt preg på Tveiter og ellers hele Sems-området. Bent Holtsmark (1823-1903) kom til Asker i 1849 og kjøpte Tveiter.  Han rev ned den gamle bebyggelsen på gården og bygget nytt.  Den gamle hovedbygningen lå litt lenger ned mot Semsvannet og ble revet og solgt til Asker kommune i 1858.  Bygningen ble flyttet til Østenstad og tjente som skole til omkring 1890, senere til boliger.  Bygningen brant nedi slutten av 1960-årene. Bent Holtsmark bygget den nye hovedbygningen høyere oppe i bakkeskråningen, slik den ser ut i dag.  Den ble vel bygget like etter at den gamle var revet.  Til gården hører fire husmannsplasser, nemlig Tveitersetra, Kølabonn, Mobråtan og Svensrud.  Mobråtan er kjent fra filmen ”Mormor og de åtte ungene i skogen”.
Gården ble landskjent som reklame i fjernsynet for en kjent melkesjokolade.
(Utdrag fra artikkel i Budstikka)
 
 
 
 

C A T E R I N G


Selskapsmenyer


3-rettere


Gryteretter


Minnestund


Koldtbord


Tapas & fingermat


Snitter & Smørebrød


Småretter & overtidsmat


Desserter & KakerJulemeny


Utleie av utstyr


Utleie lokaler


Referanser


Kontakt oss
 
 
  
B E S T I L L   H E R
 

  © Designa Det
 


 

© LightWeb