C A T E R I N GU T L E I E  L O K A L E R 
 T V E I T E R  G Å R D
        
LightWEB
LightWeb
J U L E M E N Y
J U L E S N I T T E R   &   L U N S J A N R E T N I N G E R
Asker Kroen Catering & Event ønsker velkommen til nok en sesong med vellaget og tradisjonell norsk julemat.
Asker Kroen ønsker dere alle en riktig god jul!

J U L E S N I T T E R
5 st pr. person
Ribbe, reker med majones, røkelaks med eggerøre, roastbeef med remulade, sylte eller lammerull.......kr 179

J U L E S N I T T E R   D E   L U X E
5 stk per person
Ribbe, kalkun med waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, ørretpaté, brie med aprikos/rosin marmelade......kr 189

K A L D   J U L E T A L L E R K E N   0 1
Ribbe, lammerull, ørretepaté med reker, epler, svisker, rødkål og potetsalat, brød og smør. Porsjonspakket minikoldtbord.......kr 199

K A L D   J U L E T A L L E R K E N   0 2
Ribbe, kalkunbryst, gravlaks med sennepssaus, epler, svisker, rødkål og potetsalat, brød og smør. Porsjonspakket minikoldtbord.......kr 210

M I N I  -  J U L E B O R D   0 1
Ribbe, laksepaté med urtemajones, roastbeef med remulade, kalkunbryst, reker, potetsalat, rødkål, waldorfsalat, brød og smør. Anrettes på fat.......kr 278

M I N I  -  J U L E B O R D   0 2
Reker, røkt ørret,  tomasild, ørretepaté, Fylt kalkunbryst med waldorfsalat, potetsalat, eggerøre, pepperrotkrem, nystekt brød og smør. Anrettes på fat........kr 298
 
V A R M  J U L E L U N S J
Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus, tyttebær og kokte poteter.......kr 205,-
J U L E M I D D A G E R

F O R R E T T E R

R A K F I S K A N R E T N I N G.......kr 142

G R A V L A K S   M .   S E N N E P S S A U S.......kr 105

Ø R R E T P A T È   M .   U R T E M A J O N E S.......kr 95


H O V E D R E T T E R   -   V A R M R E T T E R

R Ø M M E G R Ø T   M .  K A N E L   &   S U K K E R.......kr 79

R I B B E ,   M E D I S T E R K A K E ,   J U L E P Ø L S E
poteter, rørte tyttebær, rødkål, svisker, epler og saus.......kr 295

R E I N S D Y R S T E K
Ristede sjampinjonger, rosenkål, pære med ripsgelè, kokte poteter og viltsaus.......kr 295

P I N N E K J Ø T T 
Med vossakorv, sennep, jule sjy, rotmos og kokte poteter.......kr. 335  
 
R I S E N G R Y N S G R Ø T med kanel,sukker og smør.......kr 69


D E S S E R T E R

H J E M M E L A G E T   K A R A M E L L P U D D I  N G.......kr 84

R I S K R E M   M E D  R Ø D   S A U S.......kr 82

M U L T E K R E M   M E D  K R U M K A K E.......kr 129

M A R I N E R T E   B J Ø R N E B Æ R    M E D   E G G E K R E M.......kr 74


J U L E T A P A S - B O R D
 
Varme retter:
Ribbe med sviskepurê - husets kjøttboller - julepølse med rødkål kompott - dadler med bacon - potetstappe med fenikkel og gressløk.
 
Kalde retter:
Vellagret rakfisk på rugbrød med vårløk og rødbetkrem - potetlefse med julesylte og grov sennep - spyd med fenalår og fiken - fylte egg  - brekkbønner med cherrytomat og vårløk - varmrøkt ørret med pepperotkrem - frisk småbladsalat - blåmuggost med fikenmarmelade og pepperkaker - karamelliserte epleringer med rosiner og anis - baguett, potetlefser og Kvitseidsmør..........355 per kuvert (minimumsbestilling 10)
 
 
 
 J U L E T A P A S - T A L L E R K E N
 
Potetlefse med julesylte, kålrotstappe, surkål, grov sennep og syltet gresskar - varmrøkt ørret - ribbe med sviskepurê - fenalår med fiken - brekkbønner med cherrytomat og vårløk - fylte egg med ansjos - bondebrød og Kvitseidsmør................kr 205 per tallerken.
 
 
J U L E  -  K O L D T B O R D

D E T   L I L L E   J U L E B O R D E T
Gravlaks med sennepssaus, glassmesterssild, ribbe og rødkål (kaldt), fylt  kalkunbryst, roastbeef, remulade og potetsalat, brød og smør.......kr 290

D E T   M E L L O M S T O R E   J U L E B O R D E T
Gravlaks med sennepssaus, laksepaté med reker og dillsaus, glassmestersild og tomatsild, ribbe, medisterkaker, rødkål, epler og svisker (kald eller varm), kalkunbryst med waldorfsalat, roastbeef, remulade og potetsalat, fenalår med eggerøre, Rømme og flatbrød. Brød og smør....... kr 379

D E T   S T O R E   J U L E B O R D E T
minimumbestilling 10 personer.

K o l d t r e t t e r
Gravlaks med sennepssaus, tomatsild og sursild, helkokt ørret med pepperotkrem og agurksalat, varmrøkt ørret, fenalår med eggerøre, rømme og flatbrød, Roastbeef med remulade og potetsalat, appelsinglasert juleskinke,  waldorfsalat, brød og smør

V a r m r e t t e r
Ribbe, medisterkaker, julepølse, poteter, rødkål, epler, svisker og saus

D e s s e r t e r
Hjemmelaget karamellpudding, multekrem.

.......kr 475


J U L E B O R D   M A X I M E
Velg 10 av rettene som er satt opp nedenfor.
Minimumbestilling 10 personer

K o l d t r e t t e r

Gravlaks med sennepssaus og dillstuede poteter
Glassmestersild, sennepssild og tomatsild
Varmrøkt ørret
Laksepaté med urtedressing og pepperrotkrem
Roastbeef med potetsalat og remulade
Kalkunbryst med waldorfsalat
Juleskinke med fersken
Spekemat med rømme og flatbrød
Rakørret med løk og rømme
Sylte med rødbeter
Ostefat med frukt og kjeks

V a r m r e t t e r
Ribbe, rødkål og svisker
Medisterkaker, pølser og surkål
Kalkunbryst med appelsinsaus
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Poteter,
Julesaus

D e s s e r t e r
Karamellpudding
Multekrem
Frisk fruktsalat med krem
Marinerte bjørnebær med eggekrem

.......kr 525


Glutenfrie kransekaker uten tilsetninger
 
18 ringer.......kr 555
 
L A   O S S   A R R A N G E R E   J U L E B O R D E T !

Vi påtar oss gjerne å arrangere bedriftens julebord - i utleielokaler eller i bedriftens egne lokaler. Vi tar oss av oppdekking, matlaging, servering og bortrydding. Ta kontakt på telefon 66 78 15 03 for nærmere informasjon eller booking.
C A T E R I N G


Selskapsmenyer


3-rettere


Gryteretter


Minnestund


Koldtbord


Tapas & fingermat


Snitter & Smørebrød


Småretter & overtidsmat


Desserter & Kaker



Julemeny


Utleie av utstyr


Utleie lokaler


Referanser


Kontakt oss
 
 
  
B E S T I L L   H E R
 

  © Designa Det
 


 

© LightWeb